Πολιτική επιστροφών

Η Nature Hellas Care Products E.E. παρέχει το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων εντός 14 ημερών μετά την παραλαβή τους, αρκεί να είναι αχρησιμοποίητα, να μην έχουν ανοιχτεί και να μην έχει αλλοιωθεί η αρχική τους συσκευασία. Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς να έχουν αποσφραγιστεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, και θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής πώλησης, την κάρτα αλλαγής, ή το τιμολόγιο αγοράς. Εφόσον ισχύουν τα προαναφερόμενα και δεν υφίσταται αποδεδειγμένη ευθύνη της Nature Hellas Care Products E.E., τα έξοδα επιστροφής θα επιβαρύνουν τον πελάτη. Εάν υπάρχει αποδεδειγμένη ευθύνη (λάθους) της Nature Hellas Care Products E.E., τότε ο πελάτης δεν θα επιβαρυνθεί με το κόστος επιστροφής (κόστος ταχυμεταφοράς) του προϊόντος.

Στην περίπτωση επιστροφής κάποιου προϊόντος κατά τα ανωτέρω, εάν η παραγγελία εξοφλήθηκε μέσω πιστωτικής κάρτας η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει στη πιστωτική κάρτα (που είχε πραγματοποιηθεί η χρέωση) εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος, ενώ σε περίπτωση που η παραγγελία είχε πληρωθεί μέσω αντικαταβολής ή χρεωστικής κάρτας, η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος, με πίστωση του λογαριασμού του οποίου είστε δικαιούχος, και που θα μας υποδείξετε και θα μας γνωστοποιήσετε εγγράφως. Στην περίπτωση που τα προϊόντα έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξεως, γίνεται αντικατάστασή τους, ενώ στην περίπτωση που κάποιο προϊόν έχει καταστραφεί μέσα στη συσκευασία, κατά τη διάρκεια της αποστολής, γίνεται αντικατάσταση, μόνο και εφόσον ενημερωθεί η Nature Hellas Care Products E.E. μέχρι και την επόμενη της παραλαβής του ημέρα. Κατόπιν αυτής της χρονικής περιόδου η αντικατάσταση δεν θα είναι εφικτή.

Για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε επιστροφής προϊόντων θα πρέπει να προηγηθεί η επικοινωνία με την Nature Hellas Care Products E.E. είτε μέσω email στο [email protected] είτε τηλεφωνικά στο +30 213 0351222-3.